Archiv článků

Nové fotky

Tak se nám zas rozrostla fotogalerie o pár kousků z poslední doby - Chotěšov, Keramika, Léto s Prazdrojem... A na dalších pracujem!!!
Celý článek

Facebook

Od dnešní noci nás najdete i na známém, nejen "vajičkovém", Facebooku. Vaše A.B
Celý článek

Fotky a termíny

Fotogalerie snad už budou v pořádku, navíc další nové přibývají. Stejně tak se činíme s termíny, zas najdete v kaledáři pár nových termínu, kdy se na náš můžete přijít podívat. Vaše A.B.
Celý článek

Co se stalo s fotkama? + Termíny

Fotogalerie Na fotogalerie nám bohužel zaútočil proradný vir. Nebojte se prasečí alias mexická chřipka to nebyla, galerie nejsou mrtvé, jen se léčí. Potěšující je, že nákaza postihla minimum souborů, srdce samotných galerií, čili fotky, jsou naprosto zdravé. Nyní připravujeme, doufáme že i pro vás,...
Celý článek

Další termíny a galerie

V květnu a srpnu se podíváve na Senco v Doubravce, v za necelý měsíc se můžete těšit na maškarní v Merlinu a krátit dobu si můžete u nových fotogalerií z "Péčka" nebo Josefovské či Velikonoční akce v Merlinu. Vaše A.B.
Celý článek

Další termíny

Opět se nám zaplnila bílá místa v kalendáři - v objevíme se na Doubravce, v Éčku, na hrázi na "Hrachach" i v Dobřanech. Tak se koukněte do našeho kalendáře akcí a vybírejte a jezděte na koncerty a fanděte a vůbec... :) Vaše A.B.
Celý článek

Nové termíny

Opět se zaplnila další bílá místa v kalendáři, těšit se na nás můžete v plzeňském "Péčku" (ZČE), v Hradišti a Kryrech. Vaše A.B.
Celý článek