Archiv článků

První březnový víkend...

 je za námi a s ním i 2 akce - maškarní v Újezdě a sraz motorkářů v Chotíkově. Kdo chyběl, může se mrknout do naší fotogalerie o co přišel.
Celý článek

Lednové ohlédnutí

 Na začátku února jsme připravili malé lednové fotografické ohlédnutí, pařili jste s náma v restauraci Péčko, v Merlinu i ve Starém Plzenci. A kdo chce pařit dál, ať omrkne náš rozrůstající se kalendář akcí.
Celý článek

Fotky a videa

Tak se nám konečně na stránky dostaly fotky z Vánoční v Merlinu a ze silvestrovské oslavy na Spilce. A také jsme notně zaplnili sekci Video, takže pokud se Vám po nás stýská, pusťte si nějakej ten kousek. Vaše A.B.
Celý článek

Termíny a fotky

V kalendáři se nám začly naplňovat termíny na rok 2010, můžete si už zapisovat do vašich zápisníků, kdy a kam vyrazíme. A nové fotky... Co nevidět dodáme další série...
Celý článek

Aktualizace fotek

V dnešních nových fotogaleriích se můžete mrknout jaké to bylo na jednom nejmenovaném maturáku, kdo zas dorazil do Merlina a jak to vypadalo v Hunčicích.
Celý článek

Další fotky

Tentokrát se můžou najít v naší fotogalerii účastníci rockového bálu v Dobřanech a možná se někdo podiví i nad tím, že si ho všimly hledáčky našich mobilů...
Celý článek

Nové fotky

Termíny máme poměrně plné, tak alespoň ve fotogalerii najdete zas několik nových fotek z minulých koncertů.
Celý článek

Nové termíny

Do konce roku už moc dní nezbývá, ale přeci jenom se ještě najde volná mezírka v našem kalendáři, kterou jsme zas někde zaplnili a někde pro změnu uvolnili... Vaše A.B.
Celý článek

PILSNER FEST !!!

  I my se zúčastníme a přispějeme k oslavě plzeňského piva, takže kdo se chce pobavit, zatančit a popít lahodné plzeňské moky, ať se dostaví v pátek večer ve 20.00 do velkého stanu na nádvoří pivovaru, budem tu až do ranních hodin!!! Vaše A.B.
Celý článek

Srpnové galerie

Kdo jste v srpnu vyrazil na koncerty v Hradišti, Vlkanově, Konstantikách či Soběsukách, můžete se podívat na fotky z těchto koncertů. A vlastně můžou i ti co nebyli, aby věděli o co přišli a dorazili na příští akci.
Celý článek