Archiv článků

Novinky

V sekci MP3 najde "dubnovou" písničku A nic víc a ve fotogalerii se můžete podívat, jak to vypadalo 14. dubna ve sportbaru Severka. Vaše A.B.
Celý článek

Novinky

Doplnili jsme nějakou tu fotogalerii a počínaje tímto měsícem, každý měsíc budeme uveřejňovat na našich stránkách jednu písničku z našeho nového alba ve formátu MP3 ke stažení v sekci Seznam skladeb + MP3. Poslední skladby a tedy kompletního alba se dočkáte skoro pod stromečkem :) Vaše Anakonda...
Celý článek

Silvestr v Merlinu - INFO !!!

  Vstupenky se budou prodávat od 1. 11. v restauraci Merlin za cenu 550,-. V ceně vstupenky je večeře a všechny vstupenky budou slosovatelné o zajímavé ceny !!!
Celý článek

Silvestr v Merlinu

Přivítání nového roku se tradičně uskuteční v plzeňském Merlinu, doufáme že Vás tam bude co nejvíc a společně přivítáme nový rok ve velkém stylu. Vaše A.B.
Celý článek

AKCE ROKU 2011!!! ZMĚNA!!!

ZMĚNA!!! POZOR!!! ZMĚNA!!! POZOR!!!  Ve útěrý 23. srpna od 19 hodin jsme pro vás přichystali křest našeho nového CDčka, který se bude konat na náměstí Republiky v Plzni. A BONUS? Prvních 100 fanoušků dostane CD ZDARMA !!!  
Celý článek

facebook

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/likebox.php?href=http%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fpages%2FAnakonda-Benda%2F119841586192%3Fsk%3Dwall&amp;width=516&amp;colorscheme=dark&amp;show_faces=true&amp;border_color&amp;stream=false&amp;header=true&amp;height=62"...
Celý článek

Zdokumentovný březen

Ve fotogalerii se nám postupně objevily fotky z březnových akcí. Tak se podívejte, jak jste se bavili v Remusu, Merlinu či skvrňanském sportbaru.
Celý článek

Fotogalerie

Nové fotky z únorových akcí konečně dorazily i na web, administrátor se tímto omlouvá fanouškům i kapele za příšerně dlouhý čekání a bude se to snažit napravit.
Celý článek

Nový rok

Nový rok přináší i nové příběhy, zážitky a různé akce. Kde nás letos můžete potkat si už teď najděte v našem kalendáři akcí a kde už jsme byli, můžete zkontrolovat v naší fotogalerii. Těšíme se na vás, vaše A.B.
Celý článek